fbpx
Oldal kiválasztása

Borbély

Gergely

 Így kerültem a divatszakmába. 

 Így kerültem a
divatszakmába. 

Rólam

történetem

Így kerültem a divat szakmába.

„A ruhakészítés egyszerű: csak összevarrjuk és kész”. 

2019 őszén egy jó barátommal elsöprő lelkesedéssel elhatároztuk, hogy közösen létrehozunk egy ruhamárkát és jelentkeztünk is egy szabó képzésre. Szakmáinkat tekintve Ő gyógytornász, mindemellett az orvosi egyetem végzős hallgatója. Én mezőgazdasági mérnök és vadgazda mérnök vagyok. A nagyratörő, szakmánktól gyökeresen eltérő terveinkkel nem kis mosolyt csaltunk az emberek arcára. 

Sajnos a képzés második hónapjában mindkettőnk számára egyértelművé vált, hogy a fenti idézet nem állja meg a helyét.

TORNAZSÁK: EGYSZERŰBŐL NAGYSZERŰ

2020 nyarán elkezdtem hordani egy barcelonai utazásomon vásárolt tornazsákot. Használata közben rájöttem, hogy hihetetlen praktikus kiegészítő: van hova tennem a pulóveremet, pénztárcámat, telefonomat, vizemet, kulcsomat.

gergely-portre-2

MITÖBB, DIVATOS IS

Egy esztétikus táska öltözteti az embert. Azt gondolom, hogy sokkal stílusosabb és rendezettebb a megjelenésem, ha egy praktikus kiegészítőben hordom a mindennapi dolgaimat, nem beszélve arról, hogy használata a kerékpáros közlekedésemet is nagymértékben megkönnyíti. A közel egy éve meglévő, mindaddig kihasználatlan szuveníremet hihetetlenül megszerettem, de a szerelem hamar elmúlt, hiszen minőségének köszönhetően rövid idő alatt megadta magát. Ekkor jött az ötlet: Ezt én is meg tudom csinálni, sokkal jobb minőségben, divatosan, stílusosan. Hamarosan fel is kerestem egy méteráru boltot, és elkészítettem az első textil tornazsákomat.

ÍGY SZÜLETETT A BORGER BAGS

Hihetetlenül büszke voltam rá, nagy lelkesedéssel mutattam a családomnak és barátaimnak. Óriási örömömre, mindenkinek nagyon tetszettek az első táskáim. Mindezen felbuzdulva újabb és újabb darabokat állítottam össze. 

ÚGY ÉRZEM: EBBEN TUDOM MEGVALÓSÍTANI AZ ÁLMAIMAT

Borbély Gergely
2020.